Facultatea de

Geografie și Geologie

Biroul Relatii Internationale anunta deschiderea Apelului la candidaturi pentru stagii Erasmus+ in tarile partenere (non-UE) (studentesti de studiu, de predare pentru cadrele didactice si de formare pentru personalul nedidactic) pentru anul academic 2016-2017. Apelul va fi deschis pana la data de 5 noiembrie 2016 (inclusiv). Candidaturile se fac numai online pe site-ul proiectuluihttps://erasmusplus.uaic.ro/. Tot acolo veti gasi detalii referitoare la institutiile partenere, domeniile de colaborare, documentele necesare, numarul de locuri finantate etc.

Noutatile din acest an sunt :
1)      obligativitatea selectarii a doua institutii partenere din tari diferite si
2)      documentul de pre-accept din partea uneia dintre cele doua institutii selectate (doar in cazul staff-ului, nu si in cazul studentilor).
 
Intrebarile vor fi trimise pe adresa erasmusplus@uaic.ro.

 

Facultatea de Geografie şi Geologie este una dintre cele mai active din cele 15 facultăți ale Universităţii „Alexandru Ioan Cuza” din Iași. Aceasta are încheiate acorduri de parteneriat cu numeroase instituţii de învăţământ superior din spaţiul european și mondial. Anual sunt peste 150 de mobilități realizate de studenţi și cadre didactice. Facultatea desfăşoară de asemenea numeroase proiecte de cercetare în colaborare cu cele peste 50 de instituţii partenere.

Pentru mai multe detalii privind universităţile partenere click aici.