Facultatea de

Geografie și Geologie

INVENTICA 2021

Stimate Domnule/ Doamna Profesor,
Stimați Cercetători/Inventatori,
 
Universitatea Tehnică "Gheorghe Asachi" din Iași și Institutul Național de Inventică Iași organizează a 25-a ediție a Salonului Internațional de Invenții, INVENTICA 2021, ocazie cu care suntem onorați să vă adresăm invitația de a participa la eveniment.
 
NOUA DATĂ LIMITĂ DE TRANSMITERE A FORMULARELOR DE ÎNREGISTRARE ESTE 12 IUNIE 2021!!!
 
A 25-a ediție a Salonului, INVENTICA 2021, va avea loc în perioada 23 - 25 iunie 2021 și se pot înscrie doar cereri de brevete, brevete de invenție și proiecte de cercetare naționale și internaționale obținute prin competiție din ultimii 5 ani și care nu au mai fost prezentate în edițiile anterioare.
 
Pentru prezentarea invențiilor înscrise se va realiza un volum cu postere, de aceea vă recomandăm utilizarea unui format pdf., A4, la realizarea posterelor.
Taxa de participare este de 25 de euro/ brevet de invenție/ cerere de brevet și 100 euro/ proiect de cercetare obținut prin competiție la nivel național/ internațional.
 
 
Fișele de înregistrare și posterele de prezentare aferente vor fi transmise la adresa de e-mail inventica.salon@tuiasi.ro.
 
Cu deosebită considerație,

Președintele Comitetului de Organizare INVENTICA 2021
Prof.univ.dr.ing. Neculai Eugen SEGHEDIN