Facultatea de

Geografie și Geologie

Sesiune de instruire ARACIS privind Standardele pentru învățământ la distanță și cu frecvență redusă

ARACIS prin Comisia de experți permanenți - Învățământ la distanță și frecventă redusă, în dorința de a orienta și flexibiliza structura activităților didactice prin utilizarea adecvată a acestora, a dezvoltat o nouă versiune a Standardelor pentru învățământ la distanță și cu frecvență redusă, pe care o puteți consulta la adresa https://www.aracis.ro/wp-content/uploads/2020/09/1.-Standardele-ID-si-IFR-FINALA-20-sept.-20-v2.pdf

Pentru diseminarea și facilitarea implementării acestor standarde, ARACIS organizează o sesiune de instruire în 22.01.2021, ora 9:00, în format online, prin videoconferință.

Persoanele interesate să participe la această sesiune, vor accesa platforma https://rne.aracis.ro, apoi vor aplica pentru participarea la sesiunea de instruire/formare, conform pașilor descriși în fișierul atașat.

După înscrierea la sesiunea de instruire, vor fi transmise informări automate cu privire la status-ul înscrierii/participării, link-ul de acces la videoconferință și orice alte informații utile.

În această sesiune, pentru cei interesați de obținerea unui certificat de competențe ID/IFR, se va organiza la final un test de evaluare.

Instrucţiuni pentru participarea la sesiunea de instruire