Facultatea de

Geografie și Geologie

SESIUNEA DE COMUNICĂRI ȘTIINȚIFICE A STUDENȚILOR GEOGRAFI (Ediția a XXVII-a) din cadrul Facultății de Științe a Universității din Craiova

Vineri, 16 aprilie 2021, va avea loc SESIUNEA DE COMUNICĂRI ȘTIINȚIFICE A STUDENȚILOR GEOGRAFI (Ediția a XXVII-a), organizată de membrii Departamentului de Geografie din cadrul Facultății de Științe a Universității din Craiova
În acest context, vă rugăm respectuos să diseminați această informație studenților, masteranzilor și doctoranzilor pe care îi îndrumați, precum și colegilor din instituția dumneavoastră. 
 
Înregistrarea participanților se va face online, prin completarea formularului disponibil prin accesarea link-ului https://forms.gle/UoyrkoYz75yggWAA6. Formularul include obligatoriu rezumatul lucrării și poate fi trimis până cel târziu pe data de 31 martie 2021. 
 
Pentru mai multe informații, vă rugăm să contactați responsabilii cu organizarea acestui eveniment, respectiv lect. univ. Mihaela LICURICI (mihaela.licurici@edu.ucv.ro) și asist. univ. Alexandra ZAHARIA (alexandra.zaharia@edu.ucv.ro). Data suplimentare puteți găsi în circulara evenimentului, iar noutățile vor fi disponibile la secțiunea specială a site-ului dedicat studenților geografi de la Universitatea din Craiova (http://geografie-craiova.ro/).