Facultatea de

Geografie și Geologie

Sesiune de informare dedicata oportunitatilor de colaborare internationala in domeniul inovarii

Pentru a veni in sprijinul ecosistemului local de cercetare si inovare, Agentia pentru Dezvoltare Regionala Nord-Est organizeaza online, in data de 14 septembrie a.c., in intervalul 11:00 – 13:00, o sesiune de informare dedicata oportunitatilor de colaborare internationala in domeniul inovarii.

Va adresam invitatia de a participa la acest eveniment dedicat tuturor celor care doresc sa atraga resurse externe (financiare, de personal sau de cunoastere) pentru dezvoltarea de proiecte inovative in domenii conexe Strategiei Regionale de Cercetare si Inovare pentru Specializare Inteligenta Nord-Est.

Vor fi prezentate principalele retele europene de profil cu care ADR Nord-Est colaboreaza (e.g. Platformele europene S3, comunitatile de cunoastere si inovare EIT, Vanguard Initiative, reteaua ERRIN, instrumentul de investitii interregionale i3 s.a.) si modul in care cei interesati pot beneficia de aceste resurse. Mai multe detalii asupra modului de lucru al acestor retele vom putea afla si direct de la cei care au beneficiat deja de aceste servicii, precum si prin intermediul sesiunii finale de intrebari si raspunsuri. 

Evenimentul va avea loc online, pe platforma electronica Zoom.

Inscrierea la eveniment se poate face aici:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfCFSYsSofAbAsPmsfy6ASvRRAEydqVtkrCf6jD4SNpV0JNxw/viewform pana in preziua evenimentului, urmand ca datele de conexiune sa fie transmise in timp util. 

Cu speranta ca veti da curs invitatiei noastre, va salutam cu deosebita consideratie.

Cu stima,

Claudiu Mitrea