Facultatea de

Geografie și Geologie

Stimați studenți, stimaţi profesori şi membri ai personalului administrativ și auxiliar ai Facultăţii de Geografie şi Geologie,

 

Vă urăm tuturor un an universitar 2020-2021 cât mai productiv, iar tinerilor “boboci” un călduros Bun Venit la Geografie și Geologie şi felicitări pentru alegerea de a fi parte din frumoasa noastră echipă, în minunata capitală a Moldovei !

Ne-am fi dorit să nu avem nicio barieră de comunicare, însă anul acesta se dovedeşte a fi unul mai special.

Am decis să ne pregătim ca să depășim o asemenea barieră, adaptându-ne cu toții evoluției condițiilor epidemiologice pe parcursul anului, luând decizia cea mai corectă la momentul oportun pentru toți cei interesați: profesori, studenți, personal administrativ și auxiliar.

Ne-am adaptat la comunicarea online pentru cursuri și o parte din seminarii și la comunicarea față-în-față și mixt pentru lucrări practice și o parte din seminarii. Fiecare profesor va decide care este cea mai bună soluție, în funcție de specificul disciplinei predate. În același timp ne vom strădui să găsim soluții pentru fiecare caz în parte, pentru fiecare tip de necesitate.

Festivitatea de deschidere a Noului An Universitar la nivel de universitate va avea loc astăzi, 30 septembrie, la orele 11:00h, cu număr limitat de participanți. Însă pentru toţi studenţii de la Geografie şi Geologie, inclusiv pentru cei admiși anul acesta în primul an (boboci), am programat, pentru orele 14:00h, întâlniri on-line pe grupe de studiu cu tutorii de an (îndrumători). Studenţii vor primi o înștiințare cu linkul de conectare la platforma de conferință pe adresele pe care ni le-au furnizat la admitere sau ulterior pe platforma e-Sims. La aceaste întâlniri se vor oferi informații despre noile protocoale de siguranță, despre accesul în universitate, despre regulamentele de activitate didactică, funcționarea grupelor de studiu, chestiuni birocratice, despre modalitatea generală de desfășurare a activităților didactice. Formula finală a fiecărei întâlniri, așa cum menționam anterior, rămâne să fie decisă de fiecare profesor în parte.

Activitatea academică își va menține cursul la aceleași standarde și cu aceleași rezultate indiferent de condițiile sanitare. Ne dorim să vă adaptați cât mai bine noii situații, să vă protejați cât mai bine, încât acest an să fie unul cât mai plăcut pentru toți.

Tuturor celor care au sosit de curând în Iași le urăm o integrare cât mai rapidă, atât în activitățile facultăţii, cât şi ale Iașului !

 

Cu prețuire,

Conducerea Facultăţii de Geografie şi Geologie