Faculté de

Géographie et Géologie

STAGII STUDENȚEȘTI DE STUDIU ȘI PRACTICĂ

STAGII STUDENȚEȘTI DE STUDIU ȘI PRACTICĂ
Programul Erasmus+ KA107 cu Țări Partenere
Anul academic 2019-2020

>>> Anunț stagii

>>> Regulament

Sesiune specială pentru studenții care au beneficiat de stagii Erasmus+ în anul academic 2017-2018

Sesiunea specială pentru studenții care au beneficiat de stagii Erasmus+ în anul academic 2017-2018 se va desfășura în 2 etape:

  • etapa 1 (cu un număr foarte mic de examene) în intervalul 3 - 7 septembrie 2018, pentru studenții în ani terminali, în vederea susținerii restanțelor și/sau a examenului de finalizare a studiilor de licență și masterat;
  • etapa 2 (majoritatea examenelor) în intervalul 17-21 septembrie 2018, pentru toți ceilalți studenți, de la toate nivelurile și toți anii de studiu.

Stagii Erasmus+ in tarile partenere (non-UE) 2016-2017

Biroul Relatii Internationale anunta deschiderea Apelului la candidaturi pentru stagii Erasmus+ in tarile partenere (non-UE) (studentesti de studiu, de predare pentru cadrele didactice si de formare pentru personalul nedidactic) pentru anul academic 2016-2017. Apelul va fi deschis pana la data de 5 noiembrie 2016 (inclusiv). Candidaturile se fac numai online pe site-ul proiectuluihttps://erasmusplus.uaic.ro/. Tot acolo veti gasi detalii referitoare la institutiile partenere, domeniile de colaborare, documentele necesare, numarul de locuri finantate etc.

Noutatile din acest an sunt :
1)      obligativitatea selectarii a doua institutii partenere din tari diferite si
2)      documentul de pre-accept din partea uneia dintre cele doua institutii selectate (doar in cazul staff-ului, nu si in cazul studentilor).
 
Intrebarile vor fi trimise pe adresa erasmusplus@uaic.ro.