Become ERASMUS+ / SEE student

Ce condiţii trebuie să îndeplinesc pentru a beneficia de un stagiu ERASMUS+ sau Granturi SEE?

Uită-te la secțiunea ANUNȚURI / ANNOUNCEMENTS pentru a vedea toate condițiile din acel an universitar. Dar facem o recapitulare și aici:

-          Să fii student(ă) la zi licență / master / doctorat la UAIC Iași

-          Să nu fi acumulat mai mult de 12 luni de studiu și practică finanțat de același program (Erasmus sau Granturi SEE)

-          Creditele acumulate în semestrele încheiate până acum să fie minim 50% din totalul creditelor din acea perioadă. Da, poți avea și 2-3 restanțe, însă trebuie să ai note bunicele în rest, ca să compenseze

-          Să iei minim nota 7 la interviul cu coordonatorul de practică de la Geografie și să iei o medie generală mai mare decât colegii tăi, dacă există concurență pe același loc de practică

-          Să ai minim media 8 la limba străină (engleză, franceză etc.) pe semestrele de facultate încheiate, sau în liceu pe cei 4 ani sau să ai atestat de nivel B1 unde să scrie și de punctaj, că e mai mare de 80%.  

 

Pot merge în stagiu, ca absolvent, după ce termin la vară studiile?

Da, într-adevăr, poți candida pentru un loc de practică și în an terminal și să realizezi stagiul în cele 12 luni care urmează după finalizarea studiilor.

 

banner web 300

banner secretariat2

banner plata taxe on line web 300x200 negativ

banner stagii de practica 300

banner cantemir site geo2

cantemir papers 2

logo pesd 2

buton site fac MIHAI DAVID

 

Desktop background:

1920x1080

banner c19 2020