Chestionar - Nevoia de informare în rândul studenților geografi și geologi

 

https://docs.google.com/forms/d/1ZpkRzQB9CGejrgT_GTL2kiyZL_swdtCfl98SUc2JVZk/viewform

 

Stimați studenți/doctoranzi

Vă invităm să luaţi parte la un sondaj realizat de BCU „Mihai Eminescu” Iaşi, prin care urmărim identificarea nevoilor de informare ale studenților de la Facultatea de Geografie și Geologie a Universităţii „Alexandru Ioan Cuza”.
Completarea chestionarului este voluntară și ANONIMĂ și durează în medie 7 minute. Nu există răspunsuri corecte sau greșite, ceea ce ne interesează este să răspundeţi cu sinceritate, din perspectiva propriilor dumneavoastră păreri şi experienţe.

Prin completarea chestionarului, declar faptul că sunt major (am cel puțin 18 ani), am citit acest consimțământ informat și sunt de acord, în mod voluntar, cu participarea la această cercetare. Sunt de acord ca informaţiile colectate (anonimizate corespunzător, astfel încât să nu pot fi identificat/ă) să fie utilizate în scopuri de cercetare şi să fie publicate în jurnale de specialitate. De asemenea, prezentul chestionar se realizează cu respectarea prevederilor Regulamentului General pentru protecția datelor cu caracter personal EU679/2016 (în continuare GDPR) și a Directivei 95/46/CE cu privire la protecția persoanelor vizate în ceea ce privește prelucrarea și libera mișcare a unor astfel de date.

 

 

banner admitere

banner secretariat2

banner plata taxe on line web 300x200 negativ

banner stagii de practica 300

banner cantemir site geo2

cantemir papers 2

logo pesd 2

buton site fac MIHAI DAVID

 

Desktop background:

1920x1080

banner c19 2020