Școala de vară cu tema Descoperim Pământul spre culmile cunoaşterii! – GEO-GEO

Facultatea de Geografie-Geologie din cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi organizează în perioada 11 – 24 iulie 2022 (14 zile) școala de vară „Descoperim Pământul spre culmile cunoaşterii! (GEO-GEO)” destinată elevilor din liceele eligibile pentru a primi finanțare prin schema de granturi ROSE.

Activitatea se va desfășura față în față cu un program intens şi diversificat de cursuri practice și ateliere de lucru care vizează diferite particularități geografice și geologice. Pe lângă activitățile didactice se vor desfășura activități sportive, recreative, culturale, vizite de studii în Masivul Rarău și la Rezervația Dealul Repedea.

Pentru a experimenta cu adevărat ce înseamnă viața de student, elevii vor fi cazați în căminele universității şi li se va servi masa la cantină. Ei vor beneficia deopotrivă de facilitățile de educație ale universității: săli de conferințe, de seminar, laboratoare informatice şi multi-media, bază sportivă şi zone de agrement din campusul universității.

Fiecare elev participant la școala de vară GEO GEO va intra în posesia următoarelor materiale: pix, agendă, șapcă baseball, rucsac, tricou, ecuson, mască textilă refolosibilă personalizată ROSE+UAIC, atlas geografic al lumii, smartwatch, busolă breloc, memory stick și alte materiale necesare bunei desfășurări a activității.

Detalii cu privire la regulamentul de desfășurare a școlii de vară și inscrieri:
https://www.uaic.ro/studii/scoli-de-vara/scoli-de-vara-rose-2022/

https://www.uaic.ro/au-inceput-inscrierile-la-cele-11-scoli-de-vara-pentru-elevi-organizate-de-uaic-prin-proiectul-rose/https://www.uaic.ro/au-inceput-inscrierile-la-cele-11-scoli-de-vara-pentru-elevi-organizate-de-uaic-prin-proiectul-rose/

 

banner admitere

banner secretariat2

banner plata taxe on line web 300x200 negativ

banner stagii de practica 300

banner cantemir site geo2

cantemir papers 2

logo pesd 2

buton site fac MIHAI DAVID

 

Desktop background:

1920x1080

banner c19 2020