Simpozionul Culturadata

Institutul Național pentru Cercetare și Formare Culturală organizează vineri, 26 noiembrie 2021, ora 15:00, Simpozionul Culturadata, eveniment online dedicat cercetărilor realizate de masteranzi și doctoranzi în domeniul managementului, marketingului și politicilor culturale din universitățile cu profil umanist, artistic și economic. Simpozionul va avea loc în cadrul Conferinței Naționale a Managerilor Culturali – ediția a VIII-a.

Masteranzii și doctoranzii interesați să participe sunt invitați să trimită pe adresa comunicare@culturadata.ro, până la data de 18 noiembrie 2021, prezentarea cercetării pe care o desfășoară, vizând domenii precum: strategii manageriale, metode de management, planificare strategică, marketing cultural, comportamentul consumatorului de cultură, etc. Selecția oficială a lucrărilor va fi realizată de către membrii Board-ului Științific (compus din conf.univ.dr. Carmen Croitoru, prof.univ.dr. Aura Corbeanu și prof.univ.dr. Alexandru Boureanu) și va fi anunțată până la data de 22 noiembrie 2021.

Vă invităm să accesați materialele atașate acestui e-mail, unde veți găsi o prezentare mai detaliată atât a Simpozionului Culturadata, a programului ediției curente, cât și informații relevante privind procedura de înscriere și participare în cadrul acestei sesiuni.

Ne-am bucura ca evenimentul nostru și temele abordate în cadrul acestuia să genereze un interes sporit în rândul masteranzilor și doctoranzilor, iar în speranța unei participări cât mai generoase, avem rugămintea să diseminați aceste informații în rândul departamentelor pe care le coordonați.

Vă rugăm să ne confirmați primirea acestui e-mail și participarea la Simpozion. Am fi onorați să avem alături cât mai mulți reprezentanți ai instituției dumneavoastră și ne dorim să putem colabora și în cadrul unor proiecte viitoare.

Pentru informații suplimentare, vă stăm oricând la dispoziție.

Cu deosebită considerație,
Irina Radu
0749.763.501

 

banner secretariat2

banner plata taxe on line web 300x200 negativ

banner stagii de practica 300

banner cantemir site geo2

cantemir papers 2

logo pesd 2

buton site fac MIHAI DAVID

 

Desktop background:

1920x1080

banner c19 2020