Facultatea de

Geografie și Geologie

Chestionar pentru proiectul "Calitate in educatie prin responsabilitate sociala si etica in UAIC"

Stimata Doamna Decan,

Stimate Domnule Decan,

In rezonanta cu mesajul transmis de dna. Prof. Adriana Prodan, legat de proiectul finantat din Fondul de dezvoltare institutionala:  «Calitate in educatie prin responsabilitate sociala si etica in UAIC» care propune crearea si evaluarea unor instrumente utile pentru dezvoltarea culturii calitatii organizationale, prin vectorii responsabilitate sociala si etica, va invitam sa participati si sa diseminati invitatia de participare la un studiu pilot. Chestionarul utilizat la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași evaluează gradul de satisfacție al stakeholderi-lor UAIC în raport cu calitatea activităților educationale din perspectiva principiilor de responsabilitate socială și a normelor de etică academica în UAIC

La acest studiu sunt invitati sa participe patru categorii de respondenti – parteneri (din organizatii care colaboreaza cu UAIC, care primesc studenti la stagii de practica, etc), conducere (persoane cu functii de conducere din structurile Facultatii sau ale Universitatii), cadre didactice (cadre didactice titulari si cercetatori), si studenti (de la oricare program de studii la zi sau ID). Va rugam sa transmiteti pe canalele de comunicare specifice invitatia de a participa la acest studiu persoanelor din aceste categorii indicand adresa online la care se gaseste chestionarul relevant fiecarei categorii de respondent, dupa cum urmeaza:

 

Chestionar Studenti

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc4g0DCmTA5j2rdTico9I--X6mGADsPN0tBwCrQMYYP5f09tQ/viewform?c=0&w=1

 

Vom preleva rezultatele in data de 21 noiembrie la ora 21, dupa care vom realiza o sinteza a rezultatelor care va va fi transmisa si dvs. si va fi facuta disponibila intregii comunitati academice.

 

Cu speranta ca ne vom bucura de sprijinul dvs. pentru succesul acestui studiu pilot,

Daniela Agheorghiesei, directoare de proiect

Ovidiu Gavrilovici, responsabil de activitate A1

banner admitere

precazare2

elstudis

banner plata taxe on line web 300x200 negativ

banner secretariat2

banner stagii de practica 300

logo cantemir

cantemir papers 2

logo pesd 2

buton site fac MIHAI DAVID

 

Desktop background:

1920x1080