Facultatea de

Geografie și Geologie

INVITATIE CONFERINTA - Sesiunea Nationala de Comunicari Stiintifice Studentesti

Sesiunea Națională de Comunicări Științifice Studențesti „Știință. Cultură. Civilizație”, Universitatea din Oradea, 5-7 mai 2017

Asociația „Gheorghe Șincai” a studenților în Istorie, împreună cu Asociația Geografică „Simion Mehedinți” organizează în perioada 5-7 mai 2017, cea de-a XVIII-a ediție a Sesiunii naționale de comunicări științifice studențești „Știință. Cultură. Civilizație”.

Evenimentul se bucură de sprijinul Universității din Oradea, prin intermediul Facultății de Istorie, Relații Internaționale, Științe Politice și Științele Comunicării, respectiv Facultatea de Geografie, Turism și Sport.

Nu se percepe taxa de participare.

Organizatorii asigură cazarea și masa participanților pe toată perioada evenimentului. De asemenea, există posibilitatea decontării transportului pentru participanți. Sesiunea se adresează studenților, masteranzilor și doctoranzilor la istorie, geografie și științe conexe.

Perioada de înscriere este 29 martie – 23 aprilie 2017, rezultatele înscrierilor urmând a fi trimise pe 23 aprilie, iar cea de confirmări: 24 – 28 aprilie 2017.

Formularul de înscriere va fi completat online, urmând link-ul https://goo.gl/forms/2GvLvPkGutY6xYU22.

 


Comitetul de organizare

precazare2

banner secretariat2

banner stagii de practica 300

banner sig2017

Cantemir 2017

cantemir papers 2

logo pesd 2

buton site fac MIHAI DAVID

banner consiliere web 300

 

Desktop background:

1920x1080